lauantai 7. helmikuuta 2015

Kapuamiskuntoa kohottamassa ja joulukin pääsi laatikkoon


Tänään oli korkea aika aloittaa kapuamiskunnon kohottaminen, jos mielii olla syyskuussa Huayna Potosin huiputuskunnossa. Ei se kuntokaan kasva unelmoimalla ja ajatuksen voimalla vaan siihenkin tarvitaan niitä tekoja ja tahdonvoimaa. Liikkeelle lähtö ei ole niitä helpoimpia rasteja minulle, mutta uskon selättäväni tämän haasteen. En halua syksyisen huiputuksen jäävän kiinni omasta kunnostani, saamattomuudestani tai "helpoista" valinnoista. Haluan tehdä valintoja, jotka eivät välttämättä tässä hetkessä saa minua hyppimään yläpystyyn, mutta tiedän, että pitkässä juoksussa palkintoni tulee olemaan mittaamaton. Ja tässä voisin muutaman palkinnon mainita ihan itseäni varten :): Huayna Potosi, energisyys, hyvät yöunet, helpottaa vaihdevuosioireita, auttaa painonhallinnassa, parantaa hapenottokykyä, en kaatuile vanhana, kun lihakset ovat tukemassa (tämä viimeinen on tyttäreni huolenaihe, jonka takia hän haluaisi saada äitin liikkumaan).

Espoolaiset kanssakapuajat saivatkin minut liikkeelle ja aamukahdeksalta oli noutaja pihassa ja eikun nokka kohti Nuuksion erämaata. Haukkalammen luontotuvalta valitsimme keltaiset kuutiot, joita rupesimme seuraamaan ja kahvit ja muffinsitkin Henna meille matkalla tarjosi.


Upea kolmen tunnin retki luonnonhelmassa. Rauhaa ja hiljaisuutta - heh me kyllä puhuttiin koko ajan :). Heiteltiin ideoita mitä voimme yhdessä tehdä ja miten saamme kerättyä varoja kehitysmaiden tytöille ja naisille. Yksi loistavimmista ideoista oli oman ajan antaminen suomalaisille vanhuksille askartelun merkeissä ja varojen keruu maailman lapsille ja naisille siinä sivussa. Yhteinen kunnonkohotuskeinokin keksittiin - lähdetään kerran viikossa Malminkartanon täyttömäen rappusia kuluttamaan. Kaikinpuolin siis antoisa aamupäivä - loistava seura, kaunis Suomen luonto, hyviä ideoita, enkeleitä polun varrella ja järjettömän hyvä fiilis siitä, että lähdin liikkeelle.


Saunan ja tankkauksen jälkeen oli aika päästää tontut ja muut jouluiset hahmot laatikkoon, odottamaan seuraavaa joulua. Joo'o tiedän, että loppiainen ja nuutinpäivä on ohitettu jo jokunen viikko sitten :), mutta on tainnut Kapua viedä sen verran mennessään, että joulu on saanut jatkua meidän kodissa tänä vuonna vähän pidempään :).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti