sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

”Girls belong to school not to the bedrooms”


Naisenergiaa <3

Kaksi päivää meille kapuajille on jaettu tietoa Kynnys ry:n ja Väestöliiton toiminnasta.



















Meitä myös coachattiin ja coachina toimi Jere Syvänne, kapuaja vuosimallia 2011. Kyllä on vaan ihana ja symppis tyyppi :). Vihaa kuulemma ikkunoiden pesua, mutta keräsi sen avulla hyvän summan Kapualle.
















Tehtiin myös Kapua 2015 videota, johon päänäyttelijöiksi valittiin kauniit ja rohkeat kapuajanaiset vuosimallia 2015 (naamarit päässä :)).


















Ja suunniteltiihan me kaikkea mahdollista toimintaa, millä saamme kanssakulkijat vakuuttuneeksi siitä, että kannattaa lähteä tukemaan Kapua 2015 Bolivia -hanketta ja auttamaan kehitysmaiden tyttöjä ja naisia. Ja auttamassa olivat myös konkarikapuajat Seija ja Marja-Leena <3.
















Ehkä kohtaamme huhtikuussa, April Jazz lastenjatseilla Espoon kulttuurikeskuksessa tai toukokuun ravintolapäivillä Väestöliiton Väentuvassa "Cafe-Kapuassa". Maailma kylässä- festivaaleilla olemme varmasti paikalla ja Kampinkin saatamme valloittaa :). Ja Espoon Tuomikirkossa pääsemme syksyllä tunnelmoimaan.

Kapua keräyslippaita tulee varmasti  näkymään katukuvassa ja herkulliset leivät ja piparit valtaavat työpaikkojen kahvilat. Värikkäät Kapua-pipot lämmittävät jo monen kanssakulkijan päätä ja leikkaussaliinkin ne ovat tiensä löytäneet. Pestävät ja kestävät luomutiskirätit piristävät jo monen keittiön ilmettä.
















Kuva: Henna




















En ihan heti keksi parempaa tapaa käyttää naistenpäivää, kun suunnitella, mitä kaikkea voimmekaan tehdä auttaaksemme maailmalla olevia siskojamme.

Presidentti Tarja Halosen sanoin:

"Koska olen tyttö, tarvitsen tukesi, jotta siipeni ja sydämeni kasvaisivat vahvoiksi tässä maailmassa."

"Girls belong to school not to the bedrooms".

https://plan.fi/presidentti-tarja-halonen-tytot-kuuluvat-kouluun-eivat-makuuhuoneisiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti