lauantai 28. maaliskuuta 2015

EKS Herrar

Tänään oli vuorossa lehtihaastattelua ja lätkää.

Kapuan kautta pääsin kokemaan ensimmäisen lehtihaastattelun tänään Oittaalla. Länsiväylän toimittaja kävi haastattelemassa ja kuvaamassa kolmea espoolaista kapuajaa ja kun juttu ilmestyy lehteen, niin kuulette siitä varmasti lisää :).

Illan trilleristä vastasi EKS Herrar. Kolmosdivarin finaalisarjan toinen ottelu EKS Herrar vastaan Hyvinkään Bruins pelattiin Laaksolahden harjoitushallissa ja minäkin olin saanut kutsun sinne :).

Finaalisarjan ensimmäinen ottelu pelattiin eilen Hyvinkäällä, jota en päässyt paikanpäälle katsomaan, mutta yritin pitää tunnelmaa yllä tulospalvelun ja perheen Whatsapp- ryhmän välityksellä. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan EKS kärsi karvaan 10-5 tappion vieraissa.

Kapteeni kirjoitti pelin jälkeen faneille viestin, jossa kiitti muutamaa uskollista espoolaiskannattajaa ja lupasi aktiivisemman ja taistelevamman kotijoukkueen saapuvan Laaksolahteen.

Ja saimme mitä kapteeni lupasi.

EKS Herrar tarjosi nautinnollisen illan. Ensimmäisessä erässä nähtiin jo kahdeksan maalia, joista viisi meni vastustajan maalivahdin selän taakse.

Tunnelma oli katossa ja wuwuzela soi Espoolaisfanien leirissä

Sitä eivät latistaneet hyvinkääläiset äiditkään, jotka tuntuivat keskittyvän lähinnä espoolaisiin pelaajiin, jotka olivat joko liian pitkiä tai painavia tai liian vanhoja (pappoja). Poikien lääkitys eikä käytöstavatkaan olleet kohdillaan ja vanhemmatkin saivat osansa, koska mehän olimme pojat kasvattaneet (tai jättäneet kasvattamatta). Hetken hymyilytti kunnes pelin tiimellys vei taas mennessään.

Kolme erää takana ja tulostaululla 6-5 ja Espoolaiskatsomo repesi. Ulos hetkeksi lämmittelemään ja valmistautumaan jatkoerään. Tunsin samaa kihelmöintiä, kun Jäähongan peleissä aikoinaan.

Eikä montaa minuuttia ehtinyt jatkoerästä kulua, kun koko kotijoukkue ryntäsi kentälle ja katsomo ulvoi. Huh huh - mikä ilta.

Hyvin käyttäytyvät espoolaiset herrasmiehet kävivät vielä kiittämässä yleisöä usemman kerran.