lauantai 25. huhtikuuta 2015

Lastenjatseilla


Tänään sain olla kapuamassa lastenjatseilla Tapiolassa. Voi miten ihana tapahtuma.








Yhdeksältä tapasimme kanssakapuajien, Päivin, Hennan ja Wilman kanssa Espoon kulttuurikeskuksessa. Tupa oli täynnä, kun lastenjatsit alkoivat klo 10

Henna, meidän ihana askartelutäti oli tuonut mukanaan tarvikkeet jazzhenkisten soitinten valmistamiseen. Oli kankaita, jugurttipurkkeja, nappeja, saksia, nauhoja, liimaa, tarroja - siis kaikkea ihanaa, mistä pienet pojat ja tytöt tykkäävät. Ja tykkäs ne isät ja äiditkin <3. Ihana oli nähdä miten isätkin innoissaan liimaili kankaita soittimiin ja yhdessä tekemisen ilo paistoi kaikkien kasvoilta. Askartelupöytä oli suurmenestys :).






















Ja kasvomaalaukseen oli jatkuva jono, eikä ihme. Meidän kasvomaalaritäti, Wilma, loihti mitä uskomattomampia luomuksia lasten kasvoille.





















 

Päivin kanssa saimme hoitaa myyntitiskiä, jossa pipoja, arpoja, mehua ja nameja myytiin Kapuan hyväksi ja Kapuatietoisuus myös lisääntyi.




















Saimme päivän aikana kasvatettua rahavuorta kehitysmaiden tytöille ja naisille, mutta ennen kaikkea saimme hyvän mielen itsellemme ja suomalaisille lapsille ja vanhemmille. Saimme askartelun, kasvomaalauksen ja myynnin lomassa kuunnella ihan loistavaa UkEt-yhtyettä. Lapset helisyttivät omatekemiä soittimiaan musiikin tahdissa ja lauloivat mukana. Ihan oikeita soittimiakin halukkaat pääsivät kokeilemaan.


















Oli ihanan lepposa tunnelma - voisko sanoa sellanen "jazzahatava" tunnelma :).

Tällaista hyväntekeväisyys on parhaimmillaan - saa itse hyvän mielen ja samalla saa tehdä hyvää niin suomalaisille kuin kehitysmaidenkin lapsille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti