lauantai 18. huhtikuuta 2015

Tyttöenergiaa


Meidän ihana, viiden "mamman" porukka kokoontui edellisen kerran Myrskymäessä havupallojen- ja kranssien merkeissä. Siis edellisestä yhteisestä tapaamisestamme oli kulunut liian monta kuukautta.

Eilen saimme viettää illan yhdessä <3.

Oli niin paljon puhuttavaa, että kuvien ottaminen unohtui ja tässä olevat kuvat ovatkin edellisestä tapaamisestamme :).

































Skoolasimme kultahippuskumppa laseissamme ja katselimme toisiamme. Jälleennäkemisen riemu oli suuri - jokaista piti katsoa oikein kunnolla ja rauhassa ja tunsin ihanan läikähdyksen sydämessä.

Näiden kahden tapaamisen välissä meidän kaikkien elämässä oli tapahtunut paljon.

... kahden tytön matka Thaimaahan, yhden tytön 60-vuotis syntymäpäivä, kahden tytön Santiago de Compostela vaellus, yhden tytön 25-vuotis hääpäivä ja matka Ventesiaan, toisen tytön 60-vuotis syntymäpäivä, tieto yhden tytön tulevasta famo-roolista ja niin paljon muuta.

Minä olin saanut tiedon Kapuamaan pääsystä ja pääsin hehkuttamaan sitä ensimmäisen kerran rakkaille ystävilleni. Ja mikä ihana tunne, kun ympärillä oli ihmisiä, jotka kuuntelivat kiinnostuneina ja olivat aidosti läsnä. He iloitsivat puolestani siitä, että saan tehdä sitä mitä rakastan. Tiskirättiprojektini sai ihanan vastaanoton ja kalentereihin merkittiin Arjan tuleva hyväntekeväisyyskonsertti. Tiedän, että nämä rakkaat ovat tukenani Espoon tuomiokirkossa lokakuussa. Tunsin olevani omieni joukossa - ympärilläni oli ihmisiä, joista välittyi hyväksyminen, välittäminen ja rakkaus.

Tiedän, että on erilaisia uskomuksia tyttöporukoista ja tyttöjen välisistä suhteista, mutta voin ilokseni todeta, että niiden ei tarvitse pitää paikkaansa. Me tytöt voimme kumota ne. Me voimme luoda uusia uskomuksia omilla teoillamme ja valinnoillamme.

Me voimme tukea ja kannustaa toisiamme. Voimme puolustaa, rohkaista ja arvostaa toisiamme. Voimme hyväksyä itsemme ja toisemme juuri sellaisina kuin olemme. Voimme tukea toisiamme vaikeina hetkinä ja auttaa toisiamme nousemaan pystyyn, jos horjahdamme tai kaadumme. Voimme iloita toistemme onnistumisista ja saavutuksista. Voimme nähdä toistemme sisäisen kauneuden ja hyvyyden ja rakastaa toisiamme.

Minä olen saanut kokea tätä kaikkea - olen kiitollinen, siunattu ja rakastettu.

Meissä tytöissä on valtava voima ja energia ja voimme jakaa tätä energiaa ympärillemme. Meidän rakkaudella siirrämme vuoria <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti