sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

EnkeliJumalatarilta


Eilen koitti päivä, joka sai alkunsa viime marraskuussa. Silloin tuli tunne, että pitää kirjoittaa Kirsille viesti ja sen viestin myötä olen saanut kokea niin suurta kiitollisuutta, iloa ja rakkautta, jota on vaikea sanoilla selittää <3.

Hetki viestini lähetyksen jälkeen, sain postin, jossa Kirsi kertoi kevään EnkeliJumalaltar- kiertuneen paikkakunnat. Ja en ollut uskoa silmiäni, kun huomasin, että Espoo oli yksi paikkakunnista ja minun nimeni oli siinä perässä <3. Itkin ja nauroin - olin hämmentynyt, onnellinen, kiitollinen ja tunsin itseni etuoikeutetuksi ja siunatuksi. Miten tämä voi olla mahdollista, miten minä voin saada osakseni näin suuren kunnian, miten juuri minut on valittu järjestämään EnkeliJumalatar-ilta?

Mutta kyllä se vaan oli mahdollista, omista epäilyistä ja ihmettelyistä huolimatta :). Ihmeitä tapahtuu joka hetki, kun on sydän avoimena niitä vastaanottamaan <3.

Kun ilmoittautuminen iltaamme alkoi 1.12 klo 10:00, niin sain samantien kymmeniä viestejä postiini. Miten ihanalta tuntuu, että on niin paljon ihmisiä, jotka haluavat kulkea henkisellä polulla, sydäntään kuunnellen.

Kuva: Kirsi Ranto















Sain valmistella kotiamme vastaanottamaan siunauksen ja illan EnkeliJumalattaret. Siivosimme. Pidin ovet avoimina, päästäen kevään sisään tuulettamaan nurkkien seisahtuineta energioita. Polttelin kynttilöitä. Soitin ihanaa rauhoittavaa ja rentouttavaa musiikkia. Olohuone sai uuden sisustuksen. Järjestin 14 hengelle istumapaikat rinkiin ja keskelle pöydän, johon Kirsi saisi luoda meille alttarin. Saunoin, tein suolakuorinnan ja puin enkelimäisen mekon päälleni :).
















































Ja Kirsi saapui halaten - tuoden mukanaan liikutuksen, lämmön ja rakkauden. Ja niin saapuivat vieraatkin - onnellisina ja kiitollisina, että olivat mukaan mahtuneet. Kotimme täyttyi rakkaudesta.
















































Iltamme oli niin kaunis. Hiljennyimme. Kuulimme Kirsin matkasta naiseuden lähteelle - omaan voimaan. Kuulimme siitä, miten tärkeää meidän naisten on tunnistaa feminiinisyytemme, oma voimamme ja pysyä omassa voimassamme. Hyväksyä itsemme, tuoden rohkeasti esille se mitä olemme, niin sanoin, teoin kun omalla säteilylläkin. Kehoa ja sydäntä kuunnellen voimme nauttia joka hetkestä, tietäen, että kaiken mitä elämä tiellemme tuo, on meille tarkoitettu. Voimme kulkea vastustelematta, tutustua itseemme ja naiseuteemme, maskuliinista energiaa unohtamatta. Voimme nauttia juuri tästä hetkestä - sielun polustamme.

Pääsimme Kirsin johdattamana tutustumaan omaan sisäiseen voimaamme. "Matkamme" jälkeen ympärilläni istui onnellisia, omassa voimassa olevia naisia <3. Pääsimme myös osalliseksi tulkinnoista, jotka Kirsi meille kaikille teki. Koimme liikutuksen kyyneliä, koimme oivalluksia ja saimme vahvistusta omille sisäisille viesteillemme.

Mikä ilta - mikä energia - mikä ilo - mikä lämpö - mikä hyväsyminen - mikä onni - mikä RAKKAUS.

Kiitos, kiitos, kiitos <3.

Tänä aamuna pääsin vielä meditoimaan ihanissa tunnelmissa, kun tuolit sekä alttaripöytä kukkineen olivat olohuoneessa paikoillaan.




1 kommentti: