sunnuntai 9. elokuuta 2015

Sydän täynnä iloa ja rakkautta


Viimeisellä lomaviikolla olen päässyt nauttimaan muun muassa taiteesta, syntymäpäivistä ja häistä .

Keskiviikkona sain viettää ihanan kesäpäivän Lopella. Henriikka oli kutsunut Kaijan maalaamaan sielunmaisemia ja sain seurata Kaijan kädentaitoja ja ajatuksen virtaa ihanassa maalaismiljöössä. Puutarhaan, puiden katveeseen oli levitetty räsymatot ja penkit ja mukaan mahtuivat niin kissat kuin koiratkin ja aivan pihapiirin tuntumassa hevoset pärskähtelivät ja nauttivat elämästä niinkuin me kaikki muutkin.

Perjantaina aamupäivällä lähdimme Ollin kanssa kohti Tenholaa, jossa sijaitsee kesäpaikka vailla vertaa. Siellä yhteisöllisyys on käsikosketeltavissa, kun sukulaiset ja ystävät auttavat pyytettömästi toisiaan. Siellä juhlittiin Tiaa, Christeliä, Miniä ja Nakkea, rakkaita ystäviä, jotka täyttivät tänä vuonna 60 vuotta. Päivä oli juuri niin ihana kuin ihmiset, jotka sen olivat järjestäneet. Saimme viettää ihanan leppoisan kesäpäivän rakkaiden ystävien seurassa, nauttien Suomen suvesta, ihanasta järivmaisemasta, upeasta seurasta ja mitkä tarjoilut. Heittäydyin täysillä nauttimaan tunnelmasta ja kamera unohtui kassiin, mutta muistot ja maisemat ovat sydämessä tallessa.

Lauantaina oli vuorossa rakkaudenjuhla. Meidät oli kutsuttu rakkaan ystäväperheen pojan häihin, Tampereelle. Joonas ja Karoliina sanoivat toisilleen tahdon Tampereen tuomiokirkossa ja hääjuhlaa jatkettiin pitkälle yöhön Näsilinnassa. Ilonkyyneleet virtasivat, naurettiin, tanssittiin, muisteltiin ja nautittiin yhdessä olosta. Joonaksen ja Karoliinan rakkautta ja lämpöä toisiaan kohtaan oli ihana seurata.
Miten ihana tapa lopettaa loma, sydän täynnä iloa ja rakkautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti