lauantai 22. elokuuta 2015

Pelleilyä ja laamailua


Ihania Kapua tapahtumia tänään.

Kanssakapuaja Päivi oli saanut Teatteri Riemun esiintymään Annantaloon. Kolme hurmaavaa ja aurinkoista tyttöä esittivät meille tarinan Kika-pellestä, joka tajuaa, että hänen on tehtävä sitä mitä hän todella rakastaa. Eli tärkeämpää on olla omanlainen kuin oikeanlainen.

Annantalon yleisö oli vähälukuinen, mutta Kikan mukaan laadukas. Ihana oli seurata esitystä, jossa näyttelijät heittäytyivät tarinan vietäväksi ja nauttivat joka hetkestä. Ilo ja innostus näkyi heidän kasvoiltaan. Ei ollut väliä oliko esitystä katsomassa kourallinen ihmisiä vai olisiko sali ollut täynnä. Näyttelijät antoivat kaikkensa. Lapset sekä aikuiset nauttivat. Ihana tarina ja upeat näyttelijät.


Iltapäivällä oli vuorossa Elinan emmännöimä, 6088 metriä pitkä, Laamajuoksu. Paloheinään oli saapunut ihan oikeita laamoja ja alpakoita ja muutamia jäljitelmiäkin joukosta löytyi. Juoksijoita oli tapahtumaan ilmoittautunut 60 ja laaman rapsuttajia oli myös runsain joukoin paikalla. Kymppiuutisten kuvausryhmäkin oli mukana tapahtumassa ja illan "kevennyksessä" nähdään laamoja ja Elina.

Matkaan lähdettiin Onni-laaman johdolla ja laamat sekä alpakat ottivat lämpöisessä kelissä ja mäkisessä maastossa huhkineet juoksijat ilolla vastaan. Olipa ihana lämminhenkinen tapahtuma, johon monet haluaisivat osallistua jatkossakin. Laamat veivät kaikkien sydämet mennessään. Tapahtuman emäntä ansaitsee erityismaininnan kekseliäisyydestään ja megafonistin taidoistaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti