keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Laskeutumista ja irtipäästämistä

Tuntuu vähän siltä, että olisin pistänyt kapuamisen hetkeksi tauolle ja tapetilla onkin lähinnä ollut laskeutuminen. Laskeutuminen itseeni. Sysäyksen tähän taisi antaa pari viikkoa sitten alkanut "melko lempeä joogahaaste". Joogaa olen kokeillut vain satunnaisesti, mutta tämä haaste on vienyt mennessään. Aikaisiin aamuihini ovat kuuluneet lasi vettä, kynttilöiden syttyäminen ja joogamatolle laskeutuminen. Jäykkä olen kuin rautakanki, mutta fiilis on ihan huipussa. Päässä oleva jatkuva kela on hetkellisesti pysähtynyt tai ainakin hidastunut.Samalla on ruvennyt ärsyttämään, aina vaan enenevässä määrin, tavaranpaljous, joka on täyttänyt kotimme jokaisen nurkan. Ja tämä ärsytys on johtanut vaatehuoneen tyhjennykseen ja tavaroista irtipäästämiseen. On kyllä aika hauska huomata, että kun rupeaa tekemään kehon kanssa töitä niin sitä kautta mieli vapautuu ja tämä kaikki voi siirtyä konkreatian tasolle ja tavarat saavat kyytiä.
Ja vaikka rahavuoren keräys ja kapuakunnon kohotus ovatkin olleet hetken tauolla (ruotsalaiset kollegat ovat kyllä olleet avokätisiä :)), niin naisten ja tyttöjen koulutusta ja terveyttä pääsin tukemaan eilen Ritarihuoneella. Zontan Kesäillan konsertti liikutti. Uskomattoman hienon illan ja tunnelman loihtivat meille loistava, rakastettava ja lämminhenkinen pianotaiteilija Marita Viitasalo, mezzosopraano Tuija Knihtilä (mikä ääni, mikä karisma), pianisti Ziteng Fan ja viulutaiteilija Tami Pohjola, kaksi nuorta taiteilijaa, joiden taidot mykistivät.


"Taukoni" aikana Kapua keräyksemme on saavuttanut 40.000 rajapyykin ja omasta keräyksestäni on kasassa 25%. Kiitos teille kaikille ihanille lahjoituksista <3.

Vielä on muutama tuhat metriä matkaa vuorenhuipulle ja muutama tuhat euroa rahavuoren huipulle. Jokainen pienikin lahjoitus merkitsee.

http://www.kapua.fi/osallistuja/tiina-vanne/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti